Η τραγουδίστρια περιγράφει την εμπειρία της στο αεροδρόμιο ως παραβίαση του προσωπικού της χώρου
Με έντονη συναισθηματική φόρτιση και λόγο μεστό, η Μαρίνα Σάττι προχώρησε σε μια δημόσια τοποθέτηση που φέρνει στο προσκήνιο το θέμα του δημοσιογραφικού σεβασμού στα όρια και την ιδιωτικότητα. Η αφορμή στάθηκε ένα περιστατικό κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο, όπου ήρθε αντιμέτωπη με πολλούς ρεπόρτερς και κάμερες που την περικύκλωσαν, ζητώντας επίμονα δηλώσεις.
«Ήταν ταπεινωτικό και απειλητικό»
Μέσα από προσωπικές αναρτήσεις στα social media, η Σάττι περιέγραψε τη δυσφορία και τον πανικό που ένιωσε, τονίζοντας πως το περιστατικό δεν είχε καμία σχέση με φυσιολογική δημοσιότητα. Όπως σημειώνει, βρέθηκε μόνη της, φορτωμένη με αποσκευές και αγχωμένη για την πτήση της, όταν μια ομάδα ανθρώπων με μικρόφωνα και κάμερες την περικύκλωσε, ουρλιάζοντας το όνομά της και υποβάλλοντάς της προσωπικές και επιθετικές ερωτήσεις.
«Δεν ήταν ερωτήσεις – ήταν παγίδα για τίτλο»
Η τραγουδίστρια επισημαίνει ότι οι ερωτήσεις δεν αποσκοπούσαν σε ουσιαστικές απαντήσεις, αλλά στο να δημιουργήσουν τίτλους με συγκεκριμένη στόχευση. Τονίζει πως παρότι κατανοεί την ανάγκη των ΜΜΕ για περιεχόμενο, υπάρχουν όρια – και εκείνη, όπως είπε, δεν είχε συμφωνήσει να βρίσκεται σε εκείνο το «παιχνίδι».
Η εκπρόσωπος του Ισραήλ στη Eurovision 2024 αναφέρθηκε αρνητικά στην Ελλάδα και τη Μαρίνα Σάττι
«Αυτό δεν είναι δημόσια ζωή – είναι βία»
Σε μια φράση που ήδη συζητιέται ευρέως, η Μαρίνα Σάττι περιγράφει την εμπειρία ως «μορφή βίας» και «βάρβαρη παραβίαση του προσωπικού χώρου». Καταγγέλλει ότι αυτού του είδους η έκθεση δεν έχει καμία σχέση με έναν υγιή δημόσιο διάλογο και υπογραμμίζει ότι η ουσία χάνεται μέσα στον θόρυβο και την πίεση.
«Θα μιλούσα ευχαρίστως – αλλά όχι υπό αυτές τις συνθήκες»
Κλείνοντας, η καλλιτέχνιδα ξεκαθαρίζει ότι δεν αποφεύγει τη συζήτηση με τα μέσα. Αντίθετα, δηλώνει διαθέσιμη για διάλογο σε πλαίσιο σεβασμού και αξιοπρέπειας. Όπως λέει, η αγάπη του κόσμου είναι που τη στηρίζει όταν τέτοιες στιγμές δοκιμάζουν τα όριά της.
«Ποιος μπορεί να απαντήσει όταν 7 κάμερες σε έχουν περικυκλώσει;»
Στο τελευταίο της story, συμπυκνώνει με απλότητα την ουσία: η πίεση αυτών των στιγμών προκαλεί μόνο πανικό. «Είναι πάρα πολύ αγχωτικό να σε κυνηγούν έτσι. Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να παγώσεις».